Skip to content

Duinrell team zoekt seizoencollega’s

4 februari 201339 second read

Wassenaar – Ter versterking van hun ploeg zoeken vele teams van Duinrell nieuwe collega’s voor het vakantieseizoen. Zij moeten zich gaan inzetten om de vele gasten van het Vakantie- en attractiepark een onvergetelijke vakantie of dagje uit te bezorgen.

Van de scholieren en studenten, die in de weekenden en schoolvakanties tijd hebben om op Duinrell te werken, wordt verwacht dat zij enthousiast, representatief en gastvriendelijk zijn. Bovendien beschikken zij over een duidelijke en prettige manier van communiceren en kennis van de Engelse en Duitse taal.

De afdelingen die graag nieuwe collega’s ontvangen zijn:
– het attractiepark om de verschillende attracties te bedienen of in de snoepwinkels te werken;
– het Tikibad – badmeesters;
– het parkeerterrein om de gasten op de parkeerterreinen te begeleiden;
– de Superstore voor kassa- en vulwerkzaamheden in de supermarkt.

Tags

DuinrellVacaturesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top