Skip to content

The Project in finale “The Hague Moves”

5 februari 20132 minute read

Wassenaar – Het is de talentvolle dansgroep “THE PROJECT” o.l.v. Annalee Duppen gelukt tot de finale door te dringen bij de dans-choreografiewedstrijd in Den Haag. Hier voorafgaand moesten zij zich eerst kwalificeren tijdens de voorronde afgelopen december, hier hebben zij een plaats kunnen bemachtigen naar de halve finale.Tijdens de halve finale hebben zij zich na een ontzettende strakke choreografie kunnen plaatsen naar de finale, samen met 7 andere groepen/solisten.

In de Theater a/h Spui heeft de groep afgelopen zondag geprobeerd een prijs te winnen in deze finale. De meiden hebben de afgelopen maanden hard getraind. Het was voor de jury erg moeilijk om uit de zeer verschillende dansstijlen een winnaar te kiezen. Helaas is het niet gelukt de juryprijs of publieksprijs te bemachtingen maar de groep kan zeer zeker trots zijn op hun prestatie.

Ook Annalee Duppen kan trots zijn op haar choreografie. Zij weet bij elke dans het beste uit haarzelf en haar meiden te halen. Jongeren tussen de 15 en 35 jaar konden hun kunsten tonen tijdens de voorronden, halve finale en dan uiteindelijk de finale. De beste dansers/groepen zijn uiteindelijk overgebleven, het was dan ook spannend en het niveau was erg hoog. De Wassenaarse dansgroep “The Project” groeit enorm, zij worden alleen maar beter dus een “1e plaats” in de toekomst gaan wij zeker niet uitsluiten.

“The Project ” is de wedstrijdgroep van dansschool Snel en Lenig Wassenaar. Deze dansschool heeft vakkundige docenten. Er worden lessen gegeven in klassiek ballet, streetdance en modern in verschillende leeftijdscatagorieen. Leerlingen met talent kunnen uiteindelijk uitgekozen worden om deel te nemen aan de selektiegroep streetdance en sinds kort is er ook een selektiegroep klassiek ballet. Dus uitdaging volop bij Snel en Lenig.

Heb je zin om te dansen en wil je uitgroeien tot een goede danseres/danser, kom dan een proeflesje meedansen. De voorbereidingen zijn al bezig voor de jaarlijkse uitvoering in juni a.s. in het Adelbert College Wassenaar, maar wie weet kan je nog meedoen!

Voor info kijk op de site: www.snelenlenig.nl

Tags

The Hague MovesThe projectWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top