Skip to content

Fotowedstrijd “Liefde is…..”

6 februari 201354 second read

Wassenaar – De fotowedstrijd is in volle gang, we krijgen weer uiteenlopende inzendingen binnen. Heel leuk om te zien, al die creativiteit. U kunt nog inzenden tot en met volgende week dinsdag (12 februari a.s.).

De meest creatieve inzending belonen we met de hoofdprijs: een Wellness-bon van Liangtse Wellnes t.w.v. 69,00 euro. Deze bon is goed voor een massagebehandeling van 50 minuten. Deze behandeling met de naam Chi Balance geeft u kracht, rust en helderheid. Niet gek in deze tijd van het jaar, waarin we heen en weer geslingerd worden tussen ijzig winterweer, lenteachtige middagen en dan vandaag wederom sneeuw en koude.

Overigens krijgen de drie beste inzendingen allemaal een Valentijnsverassingspakket van Langstraat33.nl We verklappen alvast dat er in ieder geval een bon in zit voor het gratis laten afdrukken van uw eigen ontworpen (Valentijns)kaart.

Kortom: reden genoeg om aan de slag te gaan! Werkt u of woont u in Wassenaar of ga je in Wassenaar naar school: doe dan vooral mee aan deze wedstrijd waarin ‘Liefde is….’ centraal staat.

Veel succes! We kijken uit naar uw bijdrage.

upload

Tags

FotowedstrijdValentijnWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top