Ga naar hoofdinhoud

Stichting Noenki Verhalenwedstrijd 2013

6 februari 201343 second read

Wassenaar – Word jij de schrijver van 2013? Stichting Noenki organiseert een verhalenwedstrijd voor jongeren van 8 t/m 11 en 12 t/m 18 jaar. Het thema voor dit jaar is “Wassenaarse Sprookjes”.

Hoe doe je mee?
Schrijf een verhaal met maximaal 1000 woorden met als thema “Wassenaarse Sprookjes”. Vervolgens stuur je dit verhaal in een Word document naar verhalenwedstrijd2013@gmail.com voor 1 mei 2013. Uiteindelijk zullen de 30 beste verhalen gebundeld worden in het “Het Groot Wassenaars Sprookjes boek”.

Jury
Deka Wielenga, journalist
Iris Oostlander, redacteur Wassenaarse krant
Jan Doffegnies, Leraar Nederlands, Adelbert College
Eveliene Schoenmakers, Boekhandel de Kler
Dick den Ouden, voormalig leraar Nederlands, Rijnlands lyceum

Prijsuitreiking
De feestelijke prijsuitreiking zal gedaan worden door het jurylid Deka Wielinga in de filmzaal van de bibliotheek eind juni. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Duinrell trakteert de prijswinnaars op kaartjes en prijzen, Luciano´s trakteert ijsjes voor de beste 30 verhalen en de Kler sponsort een presentje voor de prijswinnaars.

Tags

NoenkiVerhalenwedstrijdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top