Skip to content

Cursus PowerPoint bij het Leercentrum Wassenaar

10 februari 20132 minute read

Wassenaar – Vorig jaar september is voor het eerst de cursus PowerPoint gegeven door het Leercentrum Wassenaar en dit leverde dermate positieve reacties op dat een volgende cursus gepland staat in maart a.s. en de eerste inschrijvingen er zijn.

PowerPoint is een onderdeel van het software pakket Microsoft Office. Het wordt niet alleen gebruikt bij overheden en bedrijfsleven –waar het de standaard is- maar ook bij clubs, verenigingen e.d., terwijl ook veel particulieren vaak gebruik maken van de professionele diapresentaties. Bijvoorbeeld een financieel jaaroverzicht voor de vereniging, een presentatie van uw muntenverzameling of een fotoverslag van uw vakantie. En deze allemaal naar wens te voorzien van tekst, geluid, muziek of films.

De cursus is gebaseerd op PowerPoint 2007/2010 en om er thuis mee te oefenen is het belangrijk dat dit op uw PC staat. Als u over een laptop pc beschikt kunt u die meenemen om de oefeningen op de doen. Bij de cursus behoort ook een werkboek dat u als naslagwerk kunt gebruiken, maar dat zich ook prima leent om er ook stap voor stap door heen te gaan bij het ontwerpen van uw eigen presentatie(s). Ook krijgt u een aantal voorbeelden van presentaties, foto’s en geluiden om mee te oefenen.

Meer en uitgebreide informatie over bovengenoemde- en ook andere- cursussen vindt u op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl en ook kunt u ons bereiken in ons Leercentrum aan de van Heeckerenstraat op de inloopmiddagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur, of via tel: 06-10735360

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top