Skip to content

Doorstappen geblazen!

12 februari 201357 second read

Wassenaar – De eerste rondleiding door Lentevreugd van dit jaar op zondag 17 februari om 10:00 uur is een doorstapwandeling.

Of de wandeling in winterse omstandigheden zal plaats vinden, daarover is nu uiteraard nog niets bekend. Deelnemers aan de rondleiding, doen er echter goed aan om zich warm te kleden en zich erop in te stellen dat er, om warm te blijven, stevig wordt doorgestapt.

Voor Schotse Hooglanders ligt dat anders. Het hele jaar, weer of geen weer, zijn ze buiten en juist op barre weersomstandigheden toegerust. Het is zelfs zo dat waar andere dieren nog even wachten met het ter wereld brengen van hun jongen, de Schotse Hooglanders nu al met pasgeboren kalfjes door Lentevreugd stappen.

Gidsen van het IVN regio Leiden kunnen dat uitleggen , maar ook zullen ze stilstaan bij, hoe andere bewoners en wintergasten in Lentevreugd de winterse kou het hoofd bieden Niet lang stil staan, want het zal de 17e februari wel doorstappen geblazen zijn.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is kosteloos.
Het terrein is in dit jaargetijde heel drassig. Houdt daar dus rekening mee.
Start: ingang Lentevreugd aan de Katwijkseweg 19a 2242 PB, Wassenaar
Info: www.ivn.nl/leiden

Tags

IVNWandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top