Skip to content

Een paar uurtjes tijd over? Word dan vrijwilliger

12 februari 201349 second read

Wassenaar – Deze week de volgende vacatures uitgelicht van de Vrijwilligers Centrale Wassenaar.

* Fietsbegeleider (vacaturecode A 58): Wie begeleidt een cliënte
die de dagopvang bezoekt op dins- en donderdag op de fiets naar en van Huize Willibrord (09.45 heen, rond 16 uur retour)?
* Bezoekvrijwilliger (vacaturecode A 057): Voorkom isolement bij Wassenaarse ouderen en bezoek iemand bijvoorbeeld eens per week thuis. Maak een praatje, een wandelingetje of doe (samen) een boodschapje.
* Dierenliefhebbers opgelet (vacaturecode B 48 en D 18): Welke HBO-er wil zich zo’n vier uur per maand inzetten voor de Dierenbescherming door het monitoren van dierenwelzijn en het in contact treden met verantwoordelijke bestuurders in een specifieke gemeente (B 48). Of word preventiemedewerker (D 18) en controleer meldingen van verstoord dierenwelzijn, koppel terug naar de Dierenbescherming en verricht de nodige nazorg.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk. Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top