Skip to content

Het Leercentrum Wassenaar en de Vrijwilligerspas

12 februari 201346 second read

Wassenaar – Sinds kort is het Leercentrum Wassenaar ook gelieerd aan de vrijwilligerspas. In de praktijk betekent dit dat mensen die zich bij het Wassenaarse Leercentrum aanmelden voor een cursus, 10% korting krijgen op zowel de cursus als het bijbehorende lesboek. Zij hoeven dan alleen de code op te geven zoals die op de vrijwilligerspas vermeld staat.

Wij komen hiermee tegemoet te komen aan de wensen van de Wassenaarse vrijwilligers en maken het voor hen aantrekkelijker om één van onze cursussen of workshops te volgen. Welke cursus dat is maakt niet uit; het gaat om alle cursussen en workshops zoals die vermeld staan op om website www.leercentrumwassenaar.nl

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om te melden dat er inmiddels weer voldoende plaats is op de recent geïntroduceerde workshops over de iPad tablet van Apple en de Galaxy tablet van Samsung. Voor cursusdata, kosten etc. zie hiervoor s.v.p. de bovengenoemde website.

Tags

LeercentrumVrijwilligerspasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top