Skip to content

Twee verdachten aangehouden met luchtdrukwapens

12 februari 201330 second read

Wassenaar – Politieagenten hielden maandag 11 februari om 01.10 uur op de Meijendelseweg twee verdachten aan die in het bezit waren van luchtdrukwapens.

Agenten zagen dat op een parkeerterrein een auto geparkeerd stond. Tijdens een controle kwam een 22-jarige man uit Leiden naar het voertuig lopen. In de auto troffen agenten twee luchtdrukwapens en een nachtkijker aan. De verdachte verklaarde dat hij niet alleen was. Een tweede verdachte, een 16-jarige jongen uit Leiden, werd even later aangehouden. Ook hij was in het bezit van een luchtdrukwapen. De wapens zijn in beslag genomen. De verdachten kregen een proces-verbaal. De recherche onderzoekt de zaak.

Tags

LuchtdrukwapensPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top