Ga naar hoofdinhoud

Winterfeest bij Binnen ste Buiten!

12 februari 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 9 februari was het Winterfeest bij kinderopvang Binnen ste Buiten in Wassenaar aan de Rijksstraatweg. Vele ouders en kinderen waren gekomen.

De locatie was de weken voor het winterfeest door de kinderen en leidsters in de winterstemming gebracht. In de groepsruimten hingen beplakte en beschilderde schaatsen, mutsen en wanten. De ramen van de groepen van de Rupsen, Madeliefjes en de buitenschoolse opvang waren winters versierd. Wat het feest extra in de sfeer bracht was het mooie winterse weer. Het begon namelijk te sneeuwen, en dat hoort eigenlijk wel bij een echt winterfeest!

Voor de kinderen van Binnen ste Buiten waren er een aantal activiteiten. De kinderen tot 4 jaar konden een ijskristal verven, waarna het werd bespoten met ‘nepsneeuw’, dit gaf een erg leuk effect en de kinderen waren trots op hun mooie resultaten. De kinderen vanaf 4 jaar hebben met suikerklontjes iglo’s en andere winterkunstwerken gebouwd. De kinderen maakten er zelf hun eigen creatie van, allen zo verschillend en prachtig!
Het winterfeest was zowel binnen als buiten. Bij de winterse kou hoorde natuurlijk buiten een heerlijk warme vuurkorf. De kinderen konden samen met hun ouders marshmallows roosteren. De ouders genoten van een glaasje gluhwein en/of erwtensoep.

De oudercommissie (OC) van Binnen ste Buiten Wassenaar is erg betrokken bij alles wat er gebeurd bij het kinderdagverblijf / BSO. Zo hadden zij een spelletje ontworpen. De kinderen konden ballen gooien naar plankjes met foto’s van OC-leden erop. Als het plankje omviel, mochten ze grabbelen in de grabbelton. Wat vonden de kinderen dit leuk!
Het was een geslaagd feest, waardoor we nu al uitkijken naar het zomerfeest.

Binnen ste Buiten Wassenaar is een kleinschalig en huiselijke kinderopvang in de wijk Kerkehout.
Kinderopvang Binnen ste Buiten is een professionele particuliere kinderopvang organisatie voor
zowel dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, als Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Binnen ste Buiten biedt verantwoorde kinderopvang in een sfeervolle, veilige, geborgen en vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich optimaal en in eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Wilt u meer te weten komen over Kinderopvang Binnen ste Buiten, bekijk dan onze website: www.kdvbinnenstebuiten.nl of neemt u contact op met locatiemanager Elise Hart, tel.nr. 070-3596778

Tags

Binnen ste BuitenWassenaarWinterfeest
Gerelateerde artikelen
Back To Top