Skip to content

Voorleeswedstrijd Read2Me op RLW

13 februari 201354 second read

Wassenaar – Op donderdag 31 januari jl. werd de schoolfinale van de voorleeswedstrijd Read2Me gehouden bij het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Alle brugklasleerlingen waren aanwezig. Ook ouders en een aantal grootouders van de 8 winnaars van de voorrondes in de klas kwamen naar de finalisten luisteren. Sommige leerlingen hadden zelfs een spandoek gemaakt om hun klasgenoot aan te moedigen.

Op het podium stond een prachtige voorleesstoel, waarin de leerlingen om beurten plaats namen om een stukje uit hun boek voor te lezen.
De leerlingen hebben het allemaal zó spannend voorgelezen, dat iedereen wel nieuwsgierig moest worden naar de afloop van deze verhalen!
Uiteindelijk was er natuurlijk de jury, waaronder Simone van der Vlugt, die het verlossende woord gaf en de winnaar bekend maakte.
Fleur van den Berg is als winnaar gekozen en zij gaat het RLW vertegenwoordigen in de Haagse finale. Deze finale wordt gehouden in het Spuitheater in Den Haag op vrijdag 8 maart.

Alle leerlingen, die meededen aan de wedstrijd kregen van Simone een boek overhandigd en na afloop kon iedereen zijn/haar boek laten signeren.

Al met al een heel geslaagde middag.

Tags

Rijnlands LyceumVoorleeswedstrijdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top