Skip to content

16 februari kunt u weer gezellig wijn proeven

14 februari 201343 second read

Wassenaar – Zaterdagmiddag 16 februari is er weer een gezellige proeverij van Beaujolaiswijnen.nl in ons proeflokaal aan de Marineweg in Wassenaar.

Dit keer zijn er een groot aantal nieuwe jaargangen te proeven evenals de Rougéclats, de heerlijke rode mousserende wijn van 100% Gamay. Wit uit de Bourgogne, rood uit de Beaujolais, rosé en mousserend…alles op de ideale temperatuur geserveerd. Dit alles onder de bezielende leiding van Dick Remmerswaal die u meeneemt op reis dwars door de streek. Wordt fan van onze Facebookpagina en bekijk ons fotoalbum voor een sfeerimpressie op www.facebook.com/beaujolaiswijnen.nl

U blijft dan gelijk op de hoogte van de recentste aanwinsten, aanbiedingen, reisverslagen en evenementen. U bent van harte welkom van 15.00 tot 17.30 om kennis te maken met ons prachtige assortiment. Gewoon gezellig en gratis toegankelijk, is dit toch dé wijnproeverij waar u bij moet zijn.

Á Bientôt,

Dick Remmerswaal

Tags

Beaujolais WijnenProeverijWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top