Skip to content

Nagelsalon en opleidingscentrum Rose Nails

14 februari 20132 minute read

Wassenaar – De 28 jarige Tamara is al zes jaar aan het werk als nagelstyliste. Sinds enkele maanden woont ze met haar man en baby (van 4,5 maand) in Wassenaar. Hoewel ze nog wel een beetje moet wennen, ze komt oorspronkelijk uit het midden van het land, begint ze aardig haar draai te vinden.

Vier dagen per week kunnen klanten bij haar nagelsalon én opleidingscentrum ‘Rose Nails‘ terecht, van half tien ‘s ochtends tot half tien ‘s avonds. Een afspraak maken gaat heel eenvoudig: gewoon via de online agenda.

Tamara is van alle markten thuis: van manicure tot het aanbrengen van acryl- of gelnagels. Van een sober laagje nagellak tot de meest ingewikkelde patronen. Overigens merkt Tamara dat de wensen van de Wassenaarse klanten op een iets ander gebied liggen dan elders. Vaak wordt gekozen voor een French manicure, eventueel met een wat fleurig randje of een enkel steentje. Sober, maar stijlvol.

De klant is koningin bij Tamara en dat merk je. Ze heeft plezier in haar werk (wat eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby is), ze luistert goed naar wat de klant wil en neemt graag ruim de tijd voor haar klanten. De tarieven die Tamara hanteert, zijn schappelijk, haar acties aantrekkelijk. Bestaande klanten kunnen d.m.v. een klantenkaart sparen voor korting. Voor nieuwe klanten zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Ook bestaat er de mogelijkheid een cadeaubon te kopen, leuk voor als verjaardagscadeau of voor Valentijnsdag!

rosenails cadeaubon 2 extra

Naast de manicures en het aanbrengen van nailart-designs, verzorgt Tamara ook cursussen en workshops. Meestal zijn dit één op één cursussen, maar samen met een collega organiseert Tamara ook met enige regelmaat cursussen voor kleine groepen (maximaal zes personen). Cursisten kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een basis Nailart-workshop, of voor een intensievere cursus. Tamara is overigens ook op Facebook te vinden.

En voor wie de smaak te pakken heeft gekregen en zelf aan de slag wil met het aanbrengen van acryl- of gelnagels, heeft Tamara een webshop met de juiste producten.

Is u dat een beetje te ingewikkeld, laat dan uw nagels vakkundig door Tamara vertroetelen. U bent bij haar in goede handen.

www.nagelsalonrosenails.nl
info@nagelsalonrosenails.nlRose Nails op Facebook

070-4155022
06-48126074

Rozeveldlaan 21
2241 NR Wassenaar

Ondernemen in Wassenaar

Wilt u ook uw onderneming onder de aandacht brengen in onze rubriek stuur een mail naar redactie@wassenaarders.nl en dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen

Tags

OndernemenRose NailsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top