Skip to content

Zoektocht van een bewuste stiefmoeder

14 februari 201359 second read

Wassenaar – Zondag 24 februari is er een bezinningssamenkomst in het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB. Spreekster is mevrouw Addy Manneke, theoloog, andragoloog en schrijfster.

Zij zal ons meenemen op de zoektocht die zij met lotgenoten aflegde en beschreef in haar boek “De bewuste stiefmoeder”. Een zoektocht die voor velen herkenbare beelden zal opleveren. Wie kent niet – uit eigen ervaring of in de naaste omgeving – de vragen, problemen en dilemma’s die opdoemen bij het vormen van een nieuw gezinsverband. Altijd gaat er minstens bij één van de partners een verlies vooraf aan de nieuwe liefde, hetzij door scheiding, hetzij door overlijden. Vanuit verschillende gezichtshoeken kan dat leiden tot een wirwar van emoties. Jaloezie, loyaliteitsconflicten, angst en onzekerheid kunnen grote wissels trekken op zowel (stief)ouders als (stief)kinderen en ook grootouders hebben zo hun eigen zorgen om hun kinderen en kleinkinderen die in een dergelijke situatie belanden.

Barbershopkwartet ‘Out o’ Tune’, een vierkoppig close-harmony ensemble, verzorgt de muziek tijdens deze samenkomst. Het kwartet bestaat uit Floris Kalff, Raoul Wols, Willem Rijnenberg en Gerrit van Loenen.

Iedereen is welkom. Plaats: Lange Kerkdam 46 Wassenaar. Aanvang: 10.30 uur.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.npbwassenaar.nl

Tags

NPBStiefmoederWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top