Skip to content

Nieuwe site De Wassenaarse Krant live.

15 februari 201358 second read

Sinds een week is de site van ‘DWK’ online. De redactie van Wassenaarders.nl feliciteert de redactie van DWK van harte met deze nieuwe site.

Wassenaarders.nl, een team van vrijwillgers (amateurs, eigenlijk), weet welke problemen je bij de start van een site kunt hebben en hoeveel tijd het kost om alle kinderziektes eruit te halen: er gaat heel wat vrije tijd in zitten, maar het is leuk om te doen. Zelfs nu nog worden wij weleens verrast door onverwachte ‘errors’. Ook door de sterke groei van onze bezoekersaantallen.

Vorige week nog, toen liep onze site regelmatig vast door overbelasting. Dit, in combinatie met een technische fout, zorgde ervoor dat Wassenaarders.nl met grote regelmaat ‘plat’ lag. We zijn inmiddels gestart met het opnieuw opbouwen van de site. Het kan nog even duren voordat alle artikelen en gesponsorde berichten weer goed zichtbaar zijn.

Ondertussen wensen wij onze commerciële ‘conculega’s’ van DWK veel succes. We zijn heel benieuwd hoe De Wassenaarse Krant zich online zal ontwikkelen. Intussen gaan wij, met onze vrijwilligers, gewoon voluit door met u het laatste nieuws zo zakelijk mogelijk te brengen en u het platform te bieden voor uw tips en meningen.

Tags

DKWDWKVrijwilligersWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top