Skip to content

Bridgen en klaverjassen voor Run for Rio

18 februari 20132 minute read

Wassenaar – Op 15 februari vond de jaarlijkse bridgedrive van Run for Rio plaats. In de gezellige zaal van Huize Willibrord streden 56 deelnemers om de mooie prijzen.

Vanwege haar 25 jarig bestaan deelde Run for Rio prijzen uit aan de koppels op plaats 25, 20, 15, 10 en 5. De winnaars van de 14e Run for Rio bridgedrive waren mevrouw Voorham en de heer van de Riet met een mooie 69% score. Zij bleven mevrouw de Raad en mevrouw Wendel de Joode met een score van bijna 65% ruim voor. De loterij was als vanouds en zorgde voor een mooie opbrengst. Het bridgen en de loterij zorgde voor een mooie opbrengst van € 956,=.

Op donderdag 7 maart kan iedereen klaverjassen in Huize Willibrord. De organisatie is in handen van Run for Rio en er zijn weer mooie prijzen te winnen. Deze avonden zijn altijd gezellig en toegankelijk voor iedereen die ooit geleerd heeft hoe je moet klaverjassen. Je kunt alleen komen, dan krijg je via een loting iedere ronde een andere partner toegewezen. Maar je kunt ook met een vaste partner meedoen. Er zijn zelfs deelnemers die graag aan een vaste tafel zitten, ook daar wordt voor gezorgd. Het klaverjassen begint om 19.30 uur en de kosten zijn slechts € 6,= per persoon. Aan het einde van de avond is er een loterij. De opbrengst is bestemd voor de Dinka School in Tanzania. Aanmelden kan bij Annette van der Kooij, tel. 5110225.

Tags

BridgenRun for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top