Skip to content

Groot Wintertoernooi bij Judoryu Wassenaar

18 februari 20132 minute read

Wassenaar – Judoryu Wassenaar is de grootste judovereniging van Wassenaar. Deze vereniging organiseert op 23 februari een groot judotoernooi voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar.

Ruim 160 kinderen uit Noord-, en Zuidholland hebben zich opgegeven voor dit gezellige judotoernooi. Om de wedstrijddag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen hebben we de wedstrijddag ingedeeld in 3 verschillende groepen. Er zal worden gestreden op 4 judomatten. De aanvangstijden voor de wedstrijden zijn als volgt.

Judoka’s 4 t/m 8 jaar aanvang 13:00 uur
Judoka’s 9 – 10 jaar aanvang 15:00 uur
Judoka’s 11 t/m 14 jaar aanvang 16:30 uur

De deelnemers dienen minimaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn, Er mag alleen een rode of witte judoband worden gedragen. Ben je niet in het bezit van een witte of rode judoband dan zijn deze aanwezig bij de wedstrijdtafel. Hierbij nodigen wij alle belangstellenden uit om vrijblijvend langs te komen in onze sportzaal aan de Fabritiuslaan 1 te Wassenaar.

Judo is gezond voor iedereen, heb je zin om een keer vrijblijvend mee te doen met onze judolessen (vanaf 3 jaar) dan ben ik van harte welkom om een aantal keer vrijblijvend een proefles te volgen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.snelenlenig.nl. Of per email info@snelenlenig.nl. Judoryu Wassenaar is onderdeel van SeL. De vereniging is erkend door Judobond Nederland.

Tags

JudoSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top