Skip to content

Rommelmarkt van Muziekvereniging Excelsior op 23 februari

18 februari 201345 second read

Wassenaar – Zaterdag 23 Februari is er weer rommelmarkt van Excelsior! Deze rommelmarkt is al jaren een begrip in de regio. Na maanden van sorteren van de gebrachte en gehaalde spullen is er weer een ruim aanbod aan artikelen.

De rommelmarkt wordt gehouden in het gebouw van Excelsior en in het Dorpscentrum in de Schoolstraat. Voor ieder wat wils en natuurlijk voor een schappelijke prijs. Slaagt u niet dan kunt u altijd nog overheerlijke oliebollen kopen, of een prachtige levensmiddelenmand winnen. Kortom genoeg te beleven om er een uurtje voor uit te trekken.

De baten van deze rommelmarkt worden besteed aan het in stand houden van onze muziekvereniging. Dus het mes snijdt aan twee kanten: u een voordelige jas of stapel boeken en Excelsior kan weer een tijdje vooruit met onderhoud aan het gebouw of instrumenten.

U bent dan ook van harte welkom in de Schoolstraat op zaterdag 23 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tags

ExcelsiorRommelmarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top