Ga naar hoofdinhoud

Scouting van Woesik heeft een eigen survivalbaan

18 februari 20132 minute read

Wassenaar – Het begin is er. Afgelopen weekend hebben de zeeverkenners en de wilde vaart keihard gewerkt om een prachtige survivalbaan te maken. Dit heeft dankzij een goede samenwerking tot een prachtig resultaat geleid.

De survivalbaan is zo leuk geworden dat wij graag willen dat alle kinderen ervan kunnen genieten. Daarom organiseren wij een survivalweekend op zaterdag 8 en zondag 9 juni voor alle Wassenaarse kinderen van 5-15 jaar. We hebben een spetterend programma met survivalonderdelen, varen, je eigen oven graven en eten koken. ’s Avonds een prachtig kampvuur en na het kampvuur ga je slapen in de door jou met je vrienden op 8 juni gemaakte hut of tent. Slaap je liever thuis, dan kan dat natuurlijk ook, dan schuif je op 9 juni gewoon weer aan bij het ontbijt. Inschrijven voor dit weekend kan op iedere zaterdag vanaf 2 maart tussen 10.00 en 17.00 uur bij Van Woesik of bij Inge Pronk (06-14316450), mailen mag natuurlijk ook ingepronk@gmail.com.

Er kunnen slechts 80 kinderen deelnemen aan het survivalweekend, dus schrijf je tijdig in. De kosten voor het gehele weekend, inclusief eten en slapen, bedragen € 20,= per kind.

De volgende klus is een begin maken met het bouwen van een boomhut en een blokhut. Ideeën zijn gemaakt, het plan staat op papier, hout is verzameld. Deze hutten blijven staan, zodat de kinderen er in kunnen gaan spelen tijdens de opkomsten. Ook hier willen wij alle Wassenaarse kinderen van 5 -15 jaar bij betrekken. Dus heb je zin? Dan ben je op zaterdag 2 maart tussen 9.30 en 12.00 uur van harte welkom om gratis je eigen hut te bouwen op het terrein van Van Woesik.

Trek je oude kleren aan en als je een hamer en zaag hebt, neem deze dan mee. Zet wel je naam er even op. De scouting zorgt voor spijkers en schroeven. En voor drinken met iets lekkers. Dus neem je vrienden mee en maak samen een echte stoere hut (van Duivenvoordelaan 560).

Namens scouting van Woesik willen wij alle hoofdsponsors hartelijk bedanken.

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top