Ga naar hoofdinhoud

Word vrijwilliger week 8 2013

18 februari 201347 second read

Wassenaar – Voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk. Ook eenmalig via de grootste landelijke vrijwilligersactie van ons land NLdoet op 15 en 16 maart a.s. Kijk op www.nldoet.nl.

Maar ook:
* Coördinator EHBO evenementen (vacaturecode A 059): Wie wil voor het Rode Kruis de inzet van EHBO vrijwilligers bij evenementen in Wassenaar coördineren?
* Maaltijdvrijwilliger (vacaturecode A 032): Heb jij tijd om af en toe te helpen bij het sfeervol en soepel laten verlopen van de maaltijd in een Wassenaars verpleeghuis.
* Fondsencoördinator St. Hope Alive Uganda (vacaturecode G 044): Welke creatieve geest met het hart op de goede plek wil in Zuid Holland fondsenwerf activiteiten bedenken, opzetten en (laten) uitvoeren t.b.v. weeskinderen in Oeganda.

Meer weten over deze of een andere vrijwilligersvacature? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW). Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentekantoor,

Tags

CentraleVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top