Skip to content

Poging tot inbraak aan de Araweg

19 februari 201351 second read

Wassenaar – Op maandag 18 februari 2013, omstreeks 15.15 uur werd ontdekt dat gepoogd was in te breken in een woning aan de Araweg (2243AN) te Wassenaar. De juiste datum en tijdstip van deze poging tot inbraak is vooralsnog onbekend.

Bent u getuige geweest of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Inbraken hebben een grote impact op mensen. Onbekenden doorzoeken uw woning of bedrijf en uw eigendommen. Gevoelens van onbehagen kunnen sterk toenemen en/of de bedrijfsvoering kan verstoord worden. Voorkom dit zoveel mogelijk en wees alert! Hoort of ziet u iets verdachts, aarzel dan niet en bel 112. Volg zo mogelijk op veilige afstand de persoon totdat de politie ter plaatse is. Let goed op gegevens als kenteken voertuig, kleding, signalement en noteer ze indien mogelijk.

Kijk voor preventietips op www.politiekeurmerk.nl voorkom dat u achteraf tegen uzelf moet zeggen: had ik maar…

Tags

BurgernetInbraakWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top