Skip to content

Weekendafsluitingen A44

19 februari 20132 minute read

Wassenaar – Rijkswaterstaat voert in maart en april 2013 onderhoudswerkzaamheden uit aan bruggen en viaducten en het asfalt van de A44 en N44 tussen knooppunt Burgerveen en Den Haag. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren worden de A44 en N44 tussen het knooppunt Burgerveen en Den Haag in beide richtingen een aantal weekenden en nachten afgesloten.

Afsluitingen
– Vrijdag 8 maart 22.00 uur tot maandag 11 maart 05.00 uur
– Vrijdag 15 maart 22.00 uur tot maandag 18 maart 05.00 uur

Omleidingsroutes
Verkeer tussen Amsterdam en Den Haag, en vice versa, wordt omgeleid via de A4, A12 en/of N14. Het locale en regionale verkeer volgt via de gele borden alternatieve routes. Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Advies
Mijd de A44 en N44 in het weekend door een andere route te kiezen. Stel indien mogelijk uw reis uit of reis met het openbaar vervoer. Voor alternatieve routes, volg de gele borden.

VanAnaarBeter-treinkaartje
Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan in de vorm van het ‘vanAnaarBeter’-treinkaartje. U kunt daarmee op 9, 10, 16 en 17 maart voordelig reizen met de NS tussen Hillegom en Leiden in beide richtingen en op 16 en 17 maart ook tussen Nieuw-Vennep en Leiden in beide richtingen. Een kaartje kost € 2,50 per kaartje (retour 2e klas) en is te koop bij de kaartautomaten op NS-stations onder de knop ‘Acties/Evenementen’. Het kaartje is één dag geldig. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in een van de gele stempelautomaten.

Geluidsoverlast
Het is mogelijk dat omwonenden, met name bij de asfalteringswerkzaamheden, geluidshinder ondervinden. Wij willen ons hiervoor bij voorbaat excuseren. Door een minimum aantal nacht- en weekendafsluitingen probeert Rijkswaterstaat de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Tags

A44WassenaarWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top