Skip to content

Workshops Tablets bij het Leercentrum Wassenaar

19 februari 201357 second read

Wassenaar – In november 2012 is het Leercentrum Wassenaar gestart met workshops over het gebruik van de iPad tabletcomputer van Apple. Dit was dermate succesvol dat we in Januari 2013 deze workshops ook gestart zijn voor de tablet van Samsung: de Galaxy en met hetzelfde succes.

Inmiddels zijn de achterstanden van inschrijvingen weggewerkt en is er weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Dus… wilt u meer uit uw tablet halen meldt u dan aan. In 2 lessen van 2 uur elk, worden u de kneepjes van de tablets bijgebracht.

Uit de eerdere iPad-workshops is ook de vraag gekomen voor een vervolgworkshop en waarin met name het gebruik van het Apple programma iTunes wordt uitgelegd. Deze vervolg workshop staat nu gepland in Maart a.s. dus meldt u zich hiervoor snel aan als u interesse heeft- er is nu nog plaats.

Meer informatie over tijden, kosten, inhoud etc. vindt u op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl Inschrijven op deze Workshop, kan via de cursusadministratie op tel nr. 06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur.

Let op: in ons artikel in de recente bijlage Wassenaar Plus heeft een verkeerd telefoonnummer gestaan, waarvoor onze excuses. Het nummer 06-10735360 is het juiste nummer.

Tags

LeercentrumTabletsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top