q YMCA Zomerkamp 2013 - Wassenaarders.nl Skip to content

YMCA Zomerkamp 2013

20 februari 20132 minute read

Wassenaar – Dit jaar gaat het YMCA Wassenaar alweer voor de negende keer richting het mooie Harfsen om daar hun tenten neer te zetten. Een succesverhaal dat in 1977 begon met het kamp in Apeldoorn. Maar daarvoor zijn ook al incidenteel kampen georganiseerd in o.a. Leusden, Maarsbergen en Terschelling.

Een ervaren vrijwilligersploeg staat klaar om de kinderen uit Wassenaar een geweldig tijd te bezorgen. Wat is er leuker dan met je vrienden of vriendinnen een week je eigen tent te hebben en deze helemaal naar eigen inzicht in te delen. Naast de vele traditionele kampspelen, staan er weer vele leuke activiteiten op het programma. Een bezoek aan de mooie Hanzestad Zutphen is altijd een toppertje en daarnaast gaan ze natuurlijk een dagje zwemmen in het subtropisch zwembad in Deventer.

De kampleiding heeft de eerste kampvergadering al achter de rug en hier is o.a. het thema bedacht voor dit jaar. De inschrijving voor het kamp is 3 weken geleden gestart en de aanmeldingen lopen al gestaag binnen. Maar momenteel zijn er nog plekken over en kunt u uw zoon en dochter opgeven.

Het kamp vindt plaats van 20 t/m 27 juli 2013. Het is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar en de kosten bedragen € 150,-. Hierin zit alles inbegrepen. Het vervoer naar het kampterrein met een luxe touringcar, alle maaltijden, huur kampterrein, aanschaf tenten, bezoek zwembad en alle overige onkosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Roeleveld, tel: 070-5140690. U kunt daarnaast ook op de website www.ymcawassenaar.nl meer informatie inwinnen over het zomerkamp met foto’s van alle voorgaande kampen.

Tags

WassenaarYMCAZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top