Skip to content

Bouwplannen pannenkoekenboerderij Meyendel gepresenteerd

22 februari 20132 minute read

Wassenaar – Wethouder Leendert de Lange heeft op 21 februari de vergunningaanvraag en het bouwplan in ontvangst genomen van de pannenkoekenboerderij in Meijendel.

De gemeente Wassenaar, Dunea en de exploitanten werken intensief samen om de nieuwbouw te realiseren. Eigenaar Dunea, het brede publiek en in het bijzonder klanten en de exploitant van de pannenkoekenboerderij Meijendel hebben in het afgelopen jaar samen vele stappen gezet om tot  een goed ontwerp te komen. Het ontwerp voldoet nu aan een groot aantal (publieks)wensen, het sluit aan op de natuurlijke en cultuurhistorische omgeving van Meijendel en borgt eveneens de sfeer en kleinschaligheid die zo door gasten worden gewaardeerd.

Het ontwerp is onderdeel van de vergunningaanvraag voor de gemeente Wassenaar en markeert een volgende stap in de ontwikkeling van het Hart van Meijendel. Wethouder De Lange is positief over de samenwerking en sprak lovende woorden over de inzet van alle betrokkenen. Na het officiële moment van de overhandiging liet de wethouder zich graag rondleiden in Bezoekerscentrum De Tapuit. Ook nieuw is de paardenstal en het activiteitencentrum. De volgende stap is het realiseren van een goede horecagelegenheid in winter 2013-2014.

Open
De plannen rondom de nieuwbouw worden op maandag 25 februari in de gemeenteraad van Wassenaar gepresenteerd. Het definitief ontwerp en de resultaten van de enquête, waarin klant en recreant hun voorkeuren en wensen konden aangeven, worden binnenkort door Dunea openbaar gemaakt. In september 2013 na het broedseizoen starten de werkzaamheden. Tijdens de bouw blijft de horecaonderneming open voor de gasten. Meer informatie leest u op de website van Dunea.

Tags

BouwplannenMeyendelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top