Skip to content

Afval brengen, nu nog eenvoudiger!

25 februari 201357 second read

Wassenaar – Het brengen van grofvuil en ander gescheiden afval wordt per 1 maart 2013 nog eenvoudiger voor inwoners. Dit hebben Avalex en de aangesloten gemeenten besloten. Tot op heden konden inwoners alleen afval brengen naar het afvalbrengstation in hun gemeente. Vanaf vrijdag 1 maart kunnen inwoners met hun Avalexpas afval brengen naar alle Avalex afvalbrengstations. Deze wijziging zorgt voor extra service voor inwoners.

Vijf locaties
De wijziging komt op tijd, want inwoners hebben vaak veel snoeiafval en ander grof huishoudelijk afval in het voorjaar. Er zijn in totaal vijf afvalbrengstations binnen het verzorgingsgebied van Avalex. Op Avalex.nl kunt u de exacte locaties en openingstijden van de afvalbrengstations vinden.

Wat kunt u allemaal brengen?
Alle afvalbrengstations van Avalex zijn zo ingericht dat u zo eenvoudig mogelijk uw kapotte spullen, grof huishoudelijk afval, snoeiafval, bouw- en sloopafval kwijt kunt. Veel afval soorten kunt u gratis brengen, voor een aantal stromen betaalt u een vergoeding. Op Avalex.nl vindt u een lijst met alle afval soorten die u kunt brengen naar de afvalbrengstations.

Wilt u niet al te lang wachten bij het afvalbrengstation?
Kom dan op een doordeweekse dag, dan is het rustiger dan op zaterdag

Tags

AfvalAvalexWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top