Skip to content

B.C. Wassenaar derde op het New Age Toernooi

25 februari 201347 second read

Wassenaar – Vrijdag 15 februari ’13 tot en met zondag 17 februari ’13 werd het 14de New Age Toernooi gespeeld. Dit toernooi wordt georganiseerd door 6 verenigingen uit de “Bollenstreek”, Dynamo Sassem, BKN, BIOS, Bacluvo, BC Hillegom en BCWassenaar.

Aan dit toernooi kunnen spelers uit de jeugd mee doen, maar ook de recreanten en de competitiespelers. In totaal streden 168 deelnemers voor een eerste plek in hun eigen categorie, daarnaast wordt er ook gestreden voor de felbegeerde wisselbeker. BCWassenaar (gesponsord door Service Apotheek Langstraat) werd dit jaar derde, in 2005, 2009 en 2011 wist BCWassenaar deze beker binnen te halen. Hopelijk is dit volgend jaar weer het geval.

Helaas niet de wisselbeker, maar zeker wel veel categorieprijzen werden binnen gehaald door BCWassenaar. Tijdens de finales waren er vele gele t-shirts te zien op de verschillende banen. Degene die een mooie eerste of tweede plek heeft behaald, gefeliciteerd. Zaterdag 9 maart 2013 staan de clubkampioenschappen op het programma, komt u ook onze spelers aanmoedigen in de Sporthal de Schulpwei.

Tags

BadmintonNew Age ToernooiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top