Skip to content

Wassenaarse webshop krijgt Flavourites vermelding!

1 maart 201343 second read

Wassenaar – De Wassenaarse webshop Spaansekinderkleding heeft een plekje gekregen op het webshop platform Flavourites. Flavourites verzamelt de allerleukste adresjes om online te shoppen. Het aanbod varieert van mode, reizen, woonartikelen, beauty en kids lifestyle producten. Flavourites hanteert een streng beleid waarbij alleen de shops worden toegelaten die zich onderscheiden op het gebied van uitstraling , aanbod en welke de voorwaarden richting de klant goed op orde hebben.

De dames die Flavourites oprichtten, hebben in vele tijdschriften gestaan en zijn op TV geweest in verscheidene programma’s, zelfs hebben ze een eigen agenda uitgegeven. Echter, de Wassenaarse dames zullen deze unieke verzameling webshops misschien eerder kennen van Flavourites Live, wat jaarlijks in Amsterdam wordt gehouden. Dit event is legendarisch onder hippe vrouwen van Nederland en Belgie door het aanbod van leuke creatieve workshops, lekker eten en natuurlijk het shoppen bij de meest bijzondere webshops van Nederland!

Tags

FlavouritesWassenaarWebshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top