Skip to content

DLW vindt afscheidsreceptie wethouders niet gepast

2 maart 201336 second read

Wassenaar – Het bestuur van de Democratische Liberalen Wassenaar heeft besloten om 7 maart as geen afvaardiging naar de afscheidsreceptie van de ex-wethouders De Greef, Van Dijk en Sanders te sturen. DLW vindt een afscheidsreceptie niet gepast.

DLW is verbaasd dat de gemeente Wassenaar een uitnodiging voor een afscheidsreceptie heeft rondgestuurd, waarin ex-CDA-wethouder Dekker wordt ‘doodgezwegen’. Daarnaast was de verstandhouding tussen De Greef, Van Dijk en Sanders dermate verstoord, dat het ook niet logisch is dat DLW op de receptie doet als of er niets is gebeurd. Tevens is het oude college verantwoordelijk voor forse financiële missers, zodat een soberder afscheid meer passend was geweest.

DLW heeft Burgemeester Hoekema en gemeentesecretaris Atsma schriftelijk op de hoogte gebracht van hun afwezigheid.

Tags

AfscheidsreceptieDLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top