Skip to content

Chopin en Schubert in Raadhuis ‘De Paauw’

4 maart 201333 second read

Wassenaar – Zondag 10 maart geeft MITSUKO SARUWATARI een piano recital in Raadhuis ‘De Paauw’. Aanvang: 12.00 uur. Zaal open: 11.30 uur. Er zijn nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar voor dit concert à 16.00 euro.

De Japanse Mitsuko Saruwatari haalde haar einddiploma piano aan de ‘Tokyo School of Music’ en kreeg, kort daarna, in Kyoto de eerste prijs bij een internationaal concours voor Franse muziek. Zij studeerde verder in Zwitserland, Londen en Amsterdam. Saruwatari kreeg juichende recencies in vrijwel alle Europese landen en haar CD met werken van Chopin werd door velen als ‘hoogst haalbare’ gekwalificeerd. In Wassenaar speelt Mitsuko composities van Chopin en, na de pauze, de prachtige Sonate in Bes gr.t. van Franz Schubert.

Tags

ConcertDe PaauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top