Skip to content

Heren WZK tegen Westland op stoom

4 maart 201336 second read

Wassenaar – De heren van WZK lieten na de magere wedstrijd van vorige week zien dat zij niet voor niets koploper zijn. De heren gingen voortvarend uit de startblokken en dat resulteerde in een 6-1 voorsprong aan het eind van de eerste periode.

In de tweede periode moesten de jonkies er in van Ron van der Wild en zij wisten de 0 te houden en zelfs drie keer te scoren. Na de pauze ging het gas erop en werd Westland overdonderd (8-1 3e periode). Het vierde en laatste deel van de wedstrijd werden er meer fouten gemaakt en wisten de heren van Westland nog twee keer te scoren. De heren van WZK wisten hun oude ritme dus weer te herpakken en wonnen met 21-4.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top