Skip to content

Kevin Hassing brengt shampoo aan de man

4 maart 201346 second read

Wassenaar – (Oud)-Wassenaarder Kevin Hassing kennen we allemaal door zijn rol als Ron Bos in Goeden Tijden Slechte Tijden. Naast GTST heeft hij al in een aantal grote theater stukken gestaan zoals “Romeo over Julia” met o.a. Teun Kuilboer en Johnny de Mol. Sinds kort is hij te zien in het nieuwe spotje (zie onder) van Andrelon waarin zijn vriendin totaal geen controle heeft totdat ze….

{youtube}6vmxTEsOUhI{/youtube}

Theater
Binnenkort is Kevin weer te zien in het theaterstuk “Bent”. Martin Sherman’s veel geprezen drama Bent (1979) speelt zich af in Nazi-Duitsland aan de vooravond van de W.O II. Het stuk heeft de afgelopen dertig jaar sterk bijdragen aan de publieke bewustwording van de meedogenloze vervolging van homosexuelen in het Derde Rijk. En is dankzij de thematiek nog steeds actueel en relevant. De titel van het stuk is een scheldwoord dat in sommige Europese landen naar homoseksuelen verwijst. Meer informatie: www.bent2013.nl

Tags

AndrelonKevin HassingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top