Skip to content

Musical Joseph is op zoek naar enthousiaste acteurs en zangers jong en oud

4 maart 20132 minute read

Wassenaar – Na de ”Joseph Kick Off” van zondag 3 maart zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste acteurs en zangers (m/v) voor deze musicalproductie. Jongeren vanaf 12 jaar en kinderen tussen de 7 -12 jaar zijn allemaal welkom. Jong en oud zullen samen een spetterende show op de planken brengen begeleid door een echte musicalband!

Het verhaal
Het verhaal uit Genesis mag bekend zijn: Jozef droomt zijn wonderlijke dromen, ten koste van zijn vader en zijn broers. De broers nemen wraak door hem in een put te gooien en hem daarna als slaaf te verkopen. In Egypte belandt hij ook nog eens in de gevangenis. Waren zijn dromen dan tevergeefs? Allerminst: Jozef schopt het tot “tweede man” van het land. Jaren later komen de broers, door hongersnood gedreven, ook naar Egypte waar zij zich uiteindelijk met Jozef verzoenen. “Laat je droom bestaan”: dromen komen uit, is de boodschap. Inderdaad een mooi romantisch verhaal om een musical van te maken. En met wat showelementen goed voor een spetterend avondje theater.

Repetities
Locatie: Messiaskerk, Zijllaan 57 in Wassenaar
Wanneer: Iedere zondagavond (Maart tot Oktober)
Tijd: Volwassenen 19:00 – 21:15 uur / Kinderen 18:00 – 19:00 uur
Kosten: Volwassenen € 30,- / Kinderen € 20,- (eenmalig)

We hopen jullie allen te zien op de repetitieavonden!

Meer informatie
Voor meer informatie over de musical of het ontvangen van het inschrijfformulier en de planning kunt u contact opnemen met Marcel Woudsma via info@dreamtime-events.nl of kijken op www.dreamtime-events.nl

Tags

JosephMusicalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top