Skip to content

Scouting van Woesik bouwt!

4 maart 201352 second read

Wassenaar – Ruim 100 Wassenaarse kinderen hebben afgelopen zaterdag 5 hutten gebouwd op het grasveld van scouting van Woesik. Alle kinderen timmerden en zaagden er lustig op los en als ze even pauze namen, konden ze boven het kampvuur marshmallows warmen en daarna eten.

Door al dit enthousiasme hebben zich al ruim 80 kinderen opgegeven voor het survivalweekend van de scouting. Dit weekend is nu vol! De opgegeven kinderen gaan zaterdag 8 en zondag 9 juni allemaal leuke dingen doen, zoals het bouwen van survivalonderdelen, vlotten bouwen, zeilen en slapen in een zelfgemaakte hut of tent. Dit beloofd een feestweekend te worden.

Daarnaast bouwt scouting van Woesik ook aan haar toekomst. We zouden het erg leuk vinden om meer leden te krijgen, zodat nog meer kinderen iedere zaterdag van onze leuke opkomsten kunnen genieten. Bent u of is uw kind ook enthousiast geworden van de scouting, dan mag uw kind 3x gratis naar de opkomsten komen. Wilt u meer informatie over scouting van Woesik, neemt u dan contact op met Inge Pronk, telefoonnummer: 06-14316450 of email: ingepronk@gmail.com

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top