Skip to content

Word Vrijwilliger week 10 2013

4 maart 201359 second read

Wassenaar – Voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk. Deze week zoeken wij mensen die willen helpen om de Marathon voor de Vrede in Den Haag (22 september 2013) te organiseren. Ook de Wassenaarse brandweer is op zoek naar vrijwilligers.

* Coördinator Marathon (vacaturecode E 024): Welke organisator met goede contactuele eigenschappen helpt mee met het optuigen van deze marathon voor de vrede? Je werft vrijwilligers en zorgt voor een goede taakafstemming.
* Coördinator Verzorgingspost Marathon (vacaturecode E 025): Wie wil tijdens de marathon een van de 23 bevoorradingsposten voor de lopers aansturen?
* Vrijwilliger Marathon (vacaturecode E 023): Wie helpt tijdens de marathon met allerhande werkzaamheden die nodig zijn om de lopers veilig en comfortabel het parcours te laten lopen?
* Vrijwilliger Brandweer (vacaturecode M 024): Ben jij die man of vrouw met een goede conditie, zwemvaardig en wonend in Wassenaar, die zich wil inzetten voor Wassenaarse mensen en dieren in nood. De Wassenaarse brandweer rukt zo’n 400 keer per jaar uit. Help je mee?

Meer weten over deze of een andere vrijwilligersvacature? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top