Skip to content

Tatjana van Zanten komt op 9 maart signeren bij DE KLER

5 maart 20132 minute read

Wassenaar – ‘Als je na Gooische Vrouwen denkt: erger dan dit bestaat niet, moet je beslist deze heftige smul-maar-mee-roman lezen. Heerlijk boek!’ – esta

Als Tatjana van haar geboortestad Amsterdam naar hockeydorp Bloemendaal verhuist, verklaren haar vrienden haar voor gek. Maar al snel wordt ze door haar nieuwe buurvrouw Babs, het schatrijke ‘koninginnetje’ van het dorp, op sleeptouw genomen. Met de Porsche – aan fietsen doet Babs niet – rijden Tatjana en haar nieuwe vriendin de feesten en partijen van de Bloemendaalse happy few af. Ze maakt kennis met een wereld van onmetelijke rijkdom, waar goede manieren en overspel elkaar in balans houden. Dan vindt er een ingrijpende gebeurtenis plaats waardoor Tatjana op gespannen voet komt te staan met haar omgeving.

Supergelukkig is een komische en onthutsende roman over een dorp waar het alle dagen feest is en waar zelfs bij regen de zon nog schijnt.

Tatjana van Zanten is de schrijfster van de bestseller Een man voor mijn moeder, over de zoektocht van haar moeder naar een nieuwe levenspartner. ‘Een hilarisch, ontwapenend en eerlijk boek,’ aldus dagblad Trouw. Supergelukkig is haar tweede boek.

‘Wat een boek! In één ruk uitgelezen. Ben ik even blij dat ik in het gezellige Overveen woon!’ – Brigitte Kaandorp

ISBN 978 94 004 0255 3│ paperback │320 pag.│ ca. €18,90│verschijnt 08-11-2012
Auteursfoto: Paul Levitton

Tags

De KlerTatjana van ZantenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top