Skip to content

YOUR LIFE sportsclub genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2013

5 maart 20132 minute read

Voorschoten – YOUR LIFE sportsclub uit Voorschoten is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met, Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, wordt in 2013 alweer voor de tiende keer gehouden. Een jubileum dus en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties.
YOUR LIFE sportsclub is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

In de komende drie jaar zegt YOUR LIFE sportsclub de kwaliteit te waarborgen en op te schroeven. Hoofddoelstelling is dat alle leden hun persoonlijke doelstelling halen en behouden. Deze moeten meet- en haalbaar zijn en worden gekoppeld aan een tijdstermijn. Denk daarbij aan zoveel kg afvallen, toename % spierkracht , % conditie verbeteren of gewoon dat het lid weer samen met zijn (klein) kind kan spelen zonder daarbij belemmerd te worden door vervelende lichamelijke klachten.
“Simply a part of you” is de slogan van YOUR LIFE sportsclub en dekt volledig de lading. Het is een bijzondere sportsclub waar de leden zich altijd thuis voelen. Door de vriendelijke medewerkers, het mooie pand en de ontspannen sfeer. Binnen de sportsclub kunnen diverse sporten beoefend worden waaronder groepslessen, fitness, spinning, squash, de nieuwe MILON cirkel waar je binnen 35 minuten een volledige workout hebt gedaan, en de Funxtion move it, de energieke groepsles in een volledig nieuwe modern ingerichte functionele trainingsruimte.

Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale speelt zich af op 12 april op een mooie lokatie in de Duin-en Bollenstreek. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2013 mag noemen.

Tags

SportclubSterkste SchakelYOUR LIFE
Gerelateerde artikelen
Back To Top