Skip to content

Hoeveel elektriciteit kan uw dak opleveren?

6 maart 201336 second read

Wassenaar – Hoeveel elektriciteit kan uw dak opleveren? Kort geleden heeft het Stadsgewest Haaglanden de website www.zonnig.haaglanden.nl gelanceerd. Daarop is per adres in de regio Haaglanden te zien in hoeverre het dak geschikt is voor de opwekking van elektriciteit met zonnepanelen.

Op de website www.zonnig.haaglanden.nl staat de zogenaamde ‘Zonnekaart Haaglanden’. Daar kan de bezoeker de bedragen invullen die voor de te installeren panelen van toepassing zijn. Dan verschijnt de informatie over de hoeveelheid stroom die het dak kan opleveren en wat de terugverdientijd is na de installatie. Bovendien staan er verschillende links op de site naar informatie over belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Meer informatie kunt u vinden op www.wassenaar.nl.

Tags

EnergieWassenaarZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top