Skip to content

Onderlinge (Recreatie) Competitie Badminton Club Wassenaar

6 maart 20132 minute read

Wassenaar – Op maandag 11 februari is de jaarlijkse onderlinge competitie van onze recreatieafdeling weer van start gegaan. Dit jaar zijn er vijf teams opgesteld. Deze teams spelen allemaal een keer tegen elkaar. Iedere maandagavond om 20.30 uur starten de wedstrijden. De teams spelen één herendubbel, twee damesdubbels en twee mixpartijen. Iedere gewonnen partij levert één punt op. Op 13 mei zal de winnaar van deze competitie in het zonnetje worden gezet.

Afgelopen maandag werd de tweede ronde gespeeld. Team 1 (Marian, Margriet, Corrie, Jan en Jacques) speelde tegen team 5 (Carola, Sophia, Lonny, Dolf en Henk). Het werd een nipte overwinning voor het vijfde team maar het ging zeker niet van harte… De herendubbel had een spannende eerste set. Henk en Dolf wonnen nipt de eerste set. De tweede set kwamen team 5 meer op stoom, wat een eerste verliespartij voor Jan en Jacques van team 1 betekende. De eerste damesdubbel werd door Marian en Margriet gewonnen. Een 1-1 tussenstand. Het tweede dames onderonsje werd omgezet in een winst voor team 5 (1-2). De beide mixpartijen moesten uitmaken wie vanavond met de overall winst er vandoor ging. De eerste Mix partij tussen Jacques/Corrie tegen vader/dochter Wielders werd na een spannende eerste set 20/22 ook in de tweede set 18/21 door team 5 gewonnen. 1-3. De laatste mix werd gespeeld in drie sets, met een winst voor team 1. Deze maandagavond heeft team 1 twee punten gescoord en team 5 drie punten.

Voor het complete verslag en andere uit- en verslagen kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonOnderlinge CompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top