Skip to content

World Storytelling Day 2013

6 maart 201344 second read

Wassenaar – Wereld Vertel dag is een viering van de vertelkunst en wordt ieder jaar gehouden op de 1e Lentedag. Op deze dag komen zoveel mogelijk mensen samen, om zoveel mogelijk verhalen te vertellen en beluisteren, in zoveel mogelijk talen, op zoveel mogelijk plekken, overal ter wereld. Het thema dit jaar is ‘Noodlot & Fortuin’.

Als onderdeel van de Wereld Verteldag 2013 (20 maart) wordt een speciale avond georganiseerd in The International Club The Hague. Het wordt een ontspannen avond waarvoor iedereen is uitgenodigd om (korte) verhalen te vertellen en/of te beluisteren in de traditie van The International School of Storytelling (UK). Naast de aanwezige professionele verhalenvertellers, is iedereen welkom zijn of haar eigen verhaal te vertellen.

Er is mogelijkheid om te reserveren voor het diner bij The International Club The Hague, voorafgaand aan het evenement. (vanaf 17:30)

De avond wordt georganiseerd door www.michaelandcaja.com & www.theenglishtheatre.nl

Tags

STETStorytellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top