Skip to content

Stem op Wassenaar!

7 maart 20132 minute read

Wassenaar – Nadat tientallen gemeenten in Nederland deelnamen aan de voorronden voor de Wandelgemeente van het Jaar 2013, is Wassenaar samen met de gemeenten Midden-Drenthe en Ommen genomineerd voor de Wandelgemeente van het Jaar 2013. Stem nu mee op www.wandelkrant.nl en maak Wassenaar Wandelgemeente van het Jaar!

De wandelroute
Om kans te maken op de titel Wandelgemeente van het Jaar heeft de gemeente een 15 km lange wandelroute bedacht en aangeleverd. ‘De wandelroute die wij hebben uitgestippeld laat een prachtig beeld zien van Wassenaar in al haar verschijningsvormen. Tijdens de wandeling kunnen wandelaars genieten van het gevarieerde landschap met de vele buitenplaatsen, villa’s en boerderijen, de bossen en weilanden, maar ook het uitgestrekte duingebied met in de verte het strand en de zee. Dit alles binnen een route van 15 km is wat Wassenaar tot een unieke wandelgemeente in de Randstad maakt. Met het voorjaar voor de boeg een prachtig moment om de wandelschoenen aan de trekken en op pad te gaan en vergeet natuurlijk niet om op Wassenaar te stemmen’, aldus wethouder Leendert De Lange.

Uitvoerig beoordeeld
De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door ‘Te voet’, de wandelkrant van Nederland. Verslaggevers van ‘Te voet’ hebben de 15 km route gewandeld en ter plekke de route beoordeeld. Daarbij is onder meer gekeken naar het percentage onverharde paden, rustpunten, horeca onderweg, afwisseling in het landschap, exclusiviteit voor de wandelaar, bereikbaarheid en informatie.

Stem nu mee op www.wandelkrant.nl en maak Wassenaar Wandelgemeente van het Jaar!

De beoordelingen van de genomineerden verschijnen in de eerstkomende editie van wandelkrant ‘Te voet’. Iedereen kan tot en met 7 april 2013 stemmen op www.wandelkrant.nl voor de favoriete wandelgemeente. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie bepaalt uiteindelijk de winnaar voor de Wandelgemeente van het Jaar 2013.

Tags

StemmenWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top