Ga naar hoofdinhoud

Wassenaars college doet mee met NL Doet

8 maart 20132 minute read

Wassenaar – NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Iedereen wordt gestimuleerd om de handen uit de mouwen te steken. Het college van burgemeester en wethouders levert zijn bijdrage bij het schilderen van een scoutinggebouw, het opknappen van een schoolplein en meehelpen met het zomerklaar maken van het terrein bij de Kustzeilvereniging Wassenaar.

Burgemeester Jan Hoekema neemt op vrijdag 15 maart vanaf 9.30 uur de verfroller ter hand om de muren op te frissen van de scoutingclub Van Wassenaer Obdam. Het adres is Paauwlaan 12.

Wethouder Eppe Beimers is op vrijdag 15 maart tussen 10.00 en 11.30 uur te vinden in huize Willibrord, waar hij als vrijwilliger de activiteitenbegeleiding gaat ondersteunen.

Wethouder Fatma Koşer Kaya zet zich in voor twee klussen. Op zaterdag 16 maart helpt ze eerst vanaf 10.00 uur mee met het opknappen van het schoolplein van de Jan Baptistschool, Anemonenweg 17. Aansluitend gaat ze om 11.30 uur aan de slag met het zomerklaar maken van het terrein bij de Kustzeilvereniging Wassenaar, Wassenaarse Slag 15.

Wethouder Leendert De Lange had ook graag een steentje bijgedragen aan de NL Doet activiteiten, maar is tijdens de actie met vakantie. Hij zal op een ander moment de handen uit de mouwen steken. Goede suggesties voor een vrijwilligersklus zijn van harte welkom.

Kijk voor alle NL Doet acties die in Wassenaar plaatsvinden op www.nldoet.nl.

Tags

CollegeNL Doet!Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top