Skip to content

Cursus Excel bij het Leercentrum Wassenaar vanaf 21 maart

10 maart 20132 minute read

Wassenaar – Op donderdagmiddag 21 maart a.s. begint, van 13.00 tot 15.30 uur, een nieuwe (beginners)cursus Excel met het goede nieuws dat er nog enkele plaatsen zijn. Denkt u dus bij u zelf “het wordt tijd dat ik hier iets meer over aan de weet kom’, meldt u dan aan bij onze cursusadministratie op onderstaand telefoonnummer.

Excel is één van de programma’s uit het Office-kantoorpakket van Microsoft. Het is bedoeld als rekenprogramma: u kunt er berekeningen mee uitvoeren voor allerlei doelen en wordt heel veel in bedrijven gebruikt maar ook door particulieren. U kunt er van alles mee, zoals het bijhouden van uw administratie en b.v. meterstanden, maar ook het maken van adressenbestanden, die u dan weer heel makkelijk kunt printen op adreslabels. U kunt tabellen maken en daarbij tekst en getallen combinerenen en hierbij formules gebruiken die de boel automatisch doorrekenen voor de plaatsen waar u dat wilt.

In ons Leercentrum is de cursus Excel al enige keren met veel succes gegeven en bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur op opeenvolgende donderdagmiddagen. In de cursus wordt Excel niet alleen uitgelegd maar er wordt ook mee geoefend. Enige ervaring in het omgaan met computers is daarom gewenst.

Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn terug te vinden op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl De cursus wordt gehouden op de locatie: Van Heeckerenstraat 2 te Wassenaar. (zie routeplanner www.anwb.nl). Wilt u informatie of zich inschrijven voor deze cursus, neem dan contact op met de cursusadministratie via tel nr. 06-10735360.

Tags

ExcelLeercentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top