Skip to content

Drs. Danielle Landesz RA aan de slag bij Geurts en Partners

11 maart 201338 second read

Wassenaar – Sinds 1 maart 2013 is drs. Danielle Landesz RA (46) onder de paraplu van Notariskantoor Geurts en Partners, Landesz Bewindvoering BV gestart. Zij richt zich op cliënten die door leeftijd, ziekte of andere omstandigheden hun financiële zaken niet meer zelf willen of kunnen regelen.

Op dit moment een zeer actueel onderwerp gezien de discussie daarover in de media om ouderen en zieken te beschermen tegen misbruik van zogenaamde hulpverleners die uit zijn op financieel gewin.

Danielle is Accountant in Business en lid van de Raad van Toezicht van de KRO en doceert Corporate Governance op Nyenrode Universiteit. Danielle werkte hiervoor bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als Senior Toezichthouder Accountantsorganisaties. Geurts & Landesz Bewindvoering is gehuisvest in “Het Huis met het Blauwe Dak” in Wassenaar.

Tags

Danielle LandeszGeurts en PartnersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top