Skip to content

Meditatiecursus in de NPB onder leiding van Ottoline Dinger

11 maart 20132 minute read

Wassenaar – Ook dit voorjaar verzorgt Ottoline Dinger weer een meditatiecursus in het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB Wassenaar. Ottoline Dinger heeft in de loop der jaren haar eigen methode ontwikkeld. Zij biedt met deze meditatiebijeenkomsten de gelegenheid om vijf woensdagmorgens achtereen tot rust en bezinning te komen en om in de vaart van alle dag rust te vinden zowel fysiek als innerlijk. Als inspiratiebron voor een aantal meditaties gebruikt zij dit jaar het mooie boek van Jan Oegema, ‘De stille stem’.

De meditaties zijn laagdrempelig en vrij toegankelijk voor jong en oud, ook voor mensen die nog geen ervaring met meditatie hebben. De bijeenkomsten zijn per keer te bezoeken en beginnen stipt om 10.00 uur aan de Lange Kerkdam 46; opgave is niet nodig.

Voor het bijwonen van deze bijeenkomsten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, bestemd voor een bijzonder project. De NPB heeft al meer dan tien jaar een gemeentecontact met een kleine gemeenschap in Janosfalva, Roemenië. Daar wonen veel leden van de Hongaarse minderheid voor wie het leven in Roemenië niet eenvoudig is. In de meivakantie gaat een kleine groep Wassenaarse jongeren uit onder meer de NPB en de Kievietkerk, naar dit dorp. Zij zullen kennismaken met een heel andere manier van leven en zij zullen samen de crèche opknappen.
Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Ottoline odinger@ziggo.nl. of 070-5113035.

Informatie
Woensdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur op 20 en 27 maart; 3, 10 en 17 april
Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB Wassenaar, Lange Kerkdam 46

Tags

MeditatiecursusNPBWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top