Skip to content

Wassenaar plus Voorschoten: voor of tegen?

11 maart 201355 second read

Wassenaar – Onder deze uitdagende titel organiseert het bestuur en de fractie van de PvdA – afdeling Wassenaar een debat op dinsdag 19 maart aanstaande in de Zonnehof aan de Duinrellweg (t.o.Duinrell). De aanvang is om 20.45 uur, iets later dan gebruikelijk, maar tot 20.30 uur is er een ALV (huishoudelijke jaarvergadering)

Hoe zien wij de toekomstige relatie tussen Wassenaar en Voorschoten? Om juist de argumenten voor en tegen helder en duidelijk naast elkaar te krijgen is ervoor gekozen het debat ook echt als een debat vorm te geven: een duidelijk kamp met mensen TEGEN onder leiding van Bart van Amerongen en een tweede kamp met de VOOR-standers onder leiding van Pim van de Locht. Een dergelijk serieus onderwerp dat ons allen aangaat zou niet als een ‘spelletje’ moeten worden afgedaan, maar wij zijn er juist van overtuigd dat dit DE manier is om helder en duidelijk in een redelijk kort tijdsbestek (binnen een uur) de argumenten voor en tegen verdere samenwerking met Voorschoten duidelijk op een rij te krijgen.

Als u het niet gelooft, zit er maar een ding op: kom – kijk en doe mee!

Tags

PvdAVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top