Skip to content

Wedstrijdzwemmers WZK zwemmen geweldige competitie

11 maart 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zondag was de vierde ronde in de Verenigingscompetitie, deze werd gezwommen in de Windas in Bergschenhoek. WZK stond bij aanvang van deze wedstrijd landelijk op een voorlopige zesde plaats. Het was dus er spannend of we deze geweldige positie konden handhaven.

Begonnen werd met een tweetal estafettes, de 4×100 meter wisselslag voor dames en de 4×50 vrije slag voor heren, WZK had in beiden estafettes twee teams bij de dames werden deze één en twee en de heren hadden een eerste en derde plaats veroverd. Michelle Bellekom die als startzwemmer in deze damesestafette van start ging op de 100 rug wist het clubrecord voor deze afstand te zwemmen in een geweldige tijd van 1.11.77. Bij de individuele nummers wisten de zwemmers van WZK vele persoonlijke records te zwemmen en ook ging menig zwemmer er met een mooie medaille van door. Aan het einde was er weer een 4×50 meter wisselslag estafette voor de meisjes en ook hier was er een eerste en derde plaats voor WZK.

Nadat alle punten bij elkaar waren opgeteld werd al snel duidelijk dat WZK deze ronde het beste heeft gepresteerd in hun district, met nog maar 15,91 punten achter de nummer één is de kans groot dat WZK na de laatste competitie wedstrijd gaat promoveren naar de C-klasse. We gaan 7 april KNALLEN !

Tags

WassenaarWedstrijdzwemmenWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top