Skip to content

Clubkampioenschappen bij Badminton Club Wassenaar

12 maart 20132 minute read

Wassenaar – Zaterdag 10 maart stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer op het programma bij B.C. Wassenaar. Om 9 uur stonden jeugdleden en senioren klaar in de sporthal om hun wedstrijden te spelen.

Wederom weer een leuke, gezellige en sportieve dag. Veel wedstrijden zijn er dit jaar weer gespeeld. De jeugdafdeling werd onderverdeeld in twee categorieën. In de eerste categorie, de beginnende jeugd, zijn dit jaar alleen meiden in actie gekomen. De eerste plaats bij de damesenkel is bemachtigd door Sophie van Dijke en de tweede plaats door Cecile Altorf. Bij de gevorderde jeugd heeft Svetlana Martimort haar titel weten te behouden, tweede bij de dames is Manon Dompeling geworden. Jeugdclubkampioen bij de heren is Maarten Konings. Dennis Klaverveld heeft de tweede prijs gewonnen. Clubkampioenen bij de senioren zijn dit jaar Marco van Leeuwen en Ellen Dompeling. Maarten van Vliet en Sanne Voogel hebben beide de tweede prijs binnengesleept. Natuurlijk zijn er ook kampioenen bij de damesdubbels, herendubbels, en gemengddubbels. Al deze winnaars zijn terug te vinden op de website.

Bij BCW is inmiddels ook de jeugdcompetitie van start gegaan. Zeker leuk om een keer de jonge badmintonners in actie te zien. In onze agenda op www.bcwassenaar.nl kun je zien wanneer de jeugdteams hun wedstrijden spelen.

Tags

BadmintonClubkampioenschappenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top