Skip to content

Gezellige voorjaarsmarkt op 26 maart

12 maart 201344 second read

Wassenaar – Op dinsdag 26 maart van 10.00 – 15.00 uur is er weer een gezellige rommelmarkt in SWZ Sophieke aan de Van Zuylen van Nyeveltstraat 313. Misschien bent u al begonnen met het opruimen van de zolder. U kunt goede spullen die u kwijt wilt, bij de receptie van SWZ Sophieke afgeven in de week voorafgaand aan de markt.

Omdat u nu weer wat ruimte heeft, is het vast de moeite waard om eens even langs de kramen te lopen. Wellicht zit er iets van uw gading bij.
U kunt deze dag natuurlijk ook genieten van poffertjes, en allerlei andere lekkere dingen. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven bij de voorjaarsloterij en bij de Cavia race van de Zorg-kinderboerderij! De opbrengst van deze dag zal verdubbeld worden door het Nationaal Ouderenfonds en komt geheel ten goede aan de rolstoel driedaagse die op 3, 4, en 5 september plaatsvindt.

Reden genoeg om even langs te komen!

Tags

SWZVoorjaarsmarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top