Skip to content

‘Oranje Top 30’ nu ook bij RTV Midvliet

12 maart 20132 minute read

Wassenaar – Sinds kort wordt de ‘Oranje Top 30’ elke week uitgezonden door RTV Midvliet, de lokale omroep voor Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. De Nederlandstalige hitlijst is elke maandag van 22.00 tot 23.00 uur te horen op de radio en elke woensdag van 22.00 tot 23.00 uur te zien op televisie. De ‘Oranje Top 30’, een initiatief van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal, is gratis beschikbaar voor lokale omroepen in Nederland.

‘Hollands gezind’
RTV Midvliet is één van de eerste omroepen die besloten hebben om de ‘Oranje Top 30’ wekelijks uit te gaan zenden. Volgens Hoofd Radio Sébastiaan van Putten is RTV Midvliet ‘Hollands gezind’ en heeft om die reden de ‘Oranje Top 30’ toegevoegd aan haar programmering. Tientallen andere Nederlandse lokale omroepen hebben inmiddels serieuze belangstelling getoond.

Oranje Top 30
De ‘Oranje Top 30’ wordt elke week samengesteld aan de hand van gegevens van het bedrijf GfK Retail and Technology Benelux. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkoopcijfers, downloads en streams van het Nederlandstalige lied. De ‘Oranje Top 30’ is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. TV Oranje en Radio Oranje Nationaal reizen ook door Nederland met de ‘Oranje Top 30 Muziekshow’, die beschikbaar is voor feesten en evenementen. Meer informatie is te verkrijgen via verkoop@tvoranje.nl.

Over TV Oranje
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Over Radio Oranje Nationaal
Radio Oranje Nationaal is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Verder biedt de zender nieuws, weerberichten en actuele verkeersinformatie. De slogan van ‘Radio Oranje Nationaal’ is ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op www.radiooranjenationaal.nl kunnen verzoekplaten worden aangevraagd en zijn er muziekprijsvragen.

Tags

MidvlietTV OranjeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top